Ervaring leiderschapstraining 'Presence & Impact'

Van Daan

· Review,Leiderschap,Presence en Impact,Presence

Daan (Director Roadmap & Activation, Liberty Global) volgde de leiderschapstraining Presence & Impact" bij Presence in company. We vroegen naar zijn ervaring.

Wat maakt dat je bent gestart met de training?

“Ik ben de training gestart om mij meer bewust te worden van mijn eigen invloed, zowel op mezelf als op anderen. Ik wilde beter begrijpen hoe mijn gedrag en patronen mijn interacties beïnvloeden en leren hoe ik deze kan aanpassen om een grotere en positievere impact te hebben.”

Wat heeft het je opgeleverd?

“De training heeft mij een nieuw niveau van bewustwording gebracht. Ik ben nu beter in staat om mijn eigen patronen te herkennen en te begrijpen hoe deze mijn gedrag en interacties beïnvloeden. Dit inzicht geeft me de kans om ongewenste patronen los te laten en te veranderen, waardoor ik (uiteindelijk) effectiever en authentieker kan communiceren.”

Welke impact heeft de training gehad?

“De training heeft mijn bewustzijn vergroot en een gerichte zoektocht naar effectief handelen gestart. Hierdoor kan ik nu doelbewuster en met meer vertrouwen handelen, wat mijn effectiviteit vergroot en positieve veranderingen bij anderen stimuleert.”

Hoe heb je de trainers ervaren?

“De trainers, Peter en Valerie, hebben een geweldige omgeving gecreëerd die zowel fysiek als emotioneel veilig is. Ze luisteren met aandacht en geven scherp en constructief terug wat ze zien en bemerken. Bovendien stimuleren ze de anderen in de groep om openlijk vragen te stellen en waardevolle reflecties te delen. Hierdoor voelde ik me ondersteund en gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen tijdens de training.”