Karin over de leiderschapstraining "Presence & Impact"

Van Karin de Vries, VodafoneZiggo

· Presence,Presence en Impact,Leiderschap,Review

Karin (Sales Support Employee, VodafoneZiggo) volgde de leiderschapstraining Presence & Impact" bij Presence in company. Zij deelt haar ervaring met ons.

Wat maakt dat je bent gestart met de training?

“Ik wist niet van het bestaan van deze training af. Ik ben "gescout" door Peter en Valerie tijdens een teambooster sessie. Ik was toevallig al een traject gestart om mezelf te 'helen' en deze training kwam op de right time. Het past perfect in mijn (persoonlijk) traject. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld of ik moest gaan deelnemen. Dat werd een dikke vette JA”

Wat heeft het je opgeleverd?

“Door Enneagram heb ik veel inzichten gekregen over mijn valkuilen en patronen. Waar komen deze vandaan? Hoe kan ik hiermee omgaan? Ik ben mezelf meer gaan begrijpen. De twijfel over mezelf is hierdoor enorm afgenomen. Mijn eigenwaarde/ zelfliefde heeft hierdoor een boost gekregen. Ik kom meer en meer weer in mijn kracht. Kortom, voor mij lifechanging. Ik weet - en voel nu ook - dat ik net zoveel ruimte als ieder ander op deze wereld mag en kan innemen! Waardoor ik andere besluiten durf te nemen dan voorheen. Wat bevordelijk is voor mijn werk, maar ook privé.”

Welke impact heeft de training gehad?

“Zoals ik hierboven ook al schreef, voor mij lifechanging. Ik herken mijn partonen/ valkuilen. Nu weet ik hoe ik hiermee om kan gaan. Dit lukt nog niet altijd maar wel steeds vaker. Het is voor mij ook wennen om dit te implementeren in mijn leven, en voor mijn omgeving is deze verandering ook even wennen, (alhoewel ik hier alleen maar positieve reacties op krijg van collega’s). Ik heb de verbinding met mezelf (terug) gevonden, sta meer in mijn kracht, en daar ben ik heel dankbaar voor. ”

Hoe heb je de trainers ervaren?

“Och.. Peter en Valerie, ik heb zelden zulke warme, liefdevolle mensen ontmoet in mijn leven. Wat ik ook zo bijzonder en zo mooi vond is dat ze zichzelf ook heel kwetsbaar opstelden tijdens de trainingen. Je voelt je in hun bijzijn veilig en vertrouwd, waardoor je je zelf ook kwetsbaar durft op te stellen en je het maximale uit de training kan halen. Ik gun iedereen een training bij Peter en Valerie.

(en dan heb ik het nog niet eens over de locatie, de lunches, de (appel)taart, pizza’s enz enz.. alles is FAN-TAS-TISCH) ”